maanantai 5. maaliskuuta 2012

Mittauksia!

Kääk! Oon unohtanu ihan kokonaan laittaa mittaustuloksia viime viikolla vaikka ne tosiaan otin! :D Hyvä minä. No tässä niitä tulee, sulkeissa erotus viime tuloksiin; Reisi (levein kohta) 59-60 cm (-2-3 cm), napa 90 cm (-4 cm), vyötärö 75 cm (eli sama kuin viime viikolla, dääm!), lantio 93 cm (-3 cm) ja peppu 101 cm (-4 cm). Tää on uskomatonta! Musta meinaa tuntuu etten oo kunnolla alottanu tätä mun projektia edes ja senttejä on lähtenyt. Ihanaa! Tää jos mikä tsemppaa jatkamaan ja saamaan vielä parempia tuloksia. Ja myös sekin, kun muut ovat huomanneet ja kysyneet, että "ootko laihtunut?" Nyt haluan niin näyttää!

Tiedän, että musta on tähän. Ja nyt aionkin enemmän tarkkailla syömisiä ja liikkua niin paljon kun aikaa riittää. Ajattelin pitää vähän ruokapäiväkirjaa mistä oikeesti nään sitten miten syön, voin tänne myös laittaa vaikka viikon lopuksi vähän faktaa. Yritän olla arkisin ilman herkkuja! :D Siinä haaste! No ei oon mielestäni ihan hyvin jo ollutkin mutta pitää kyllä pikkasen parantaa. Viikonloppusin saa sitten vähän rennommin ottaa, joko sipsiä tai karkkia yhtenä päivänä. Katotaan miten onnistuu.
Juu ja tänään suunnitelmissa töiden jälkeen tietty koiran kaa käydä lenkillä, kun on niin ihana ilmakin, ja sitten täytyy myöskin siivota. Todennäkösesti siis en enää kerkii pleikkarin movella jumppailee, mutta katotaan miten on sit aikaa. Ois tarkotus keritä.

Ps. En kerkii oikolukee, toivottavasti ei oo paljon kirjotusvirheitä!

Love, S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti