tiistai 21. helmikuuta 2012

Eka postaus!

Nyt saa loppua! Tuli taas niin huono omatunto, eka vedin jäätelöö sitten perään karkkia! HYI. Ällöttää.. mutta nyt saa loppua tuommonen. Pakko saada pari kiloa ( tai vähän enemmänkin ) pois! En ite viihy tässä kropassa ja sillon pitää tehä asialle jotain.

Olen 152 cm pitkä ja painan 62-63 kg. Tässä muutaman kuukauden aikana huomaamattani on lähtenytkin joku 4-5 kg, jei! Mutta vielä reilusti sais lähtee. Oon kuitenkin aika pikkunen, joten tavoitepaino on siinä 50 kg paikkeilla, mieluiten 4:lla alkava :p Saa nyt nähä!

Alotin tän blogin kirjottamisen koska ajattelin tästä olevan hyötyä mun projektin suhteen! Varmasti löytyy ihmisiä jotka on samassa tilanteessa ja tulee vertaistukea, sekä oon lukenu myös muiden laihdutus/elämäntapamuutos blogeja ja niistä on varmasti tullu tsemppiä. Joten kokeillaan nyt mitä tästä seuraa, toivottavasti jotain hyvää.
Yritän joku päivä tässä nyt ottaa vaikka vähän kuvaa että miltä näyttää nyt, pitää kerätä ehkä vielä vähä rohkeutta siihen! Ja aion muuten pysyä ainakin vielä toistaiseksi anonyyminä. Hieman pelottaa tää koko projekti, mitä jos retkahdan? Mitä jos paino ei tipukaan? Hyi pois tuo minusta, ei näin alussa tuommosia saa miettiä.

Tästä hetkestä eteenpäin julistan alkaneeksi laihdutusprojektin!

Love, S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti